miercuri, 25 martie 2009

TULCEA - drum de o zi

Daca a fost sambata dimineata, a fost iesirea noastra de week-end (21 martie 2009) si unde sa mergem? Vineri inca dadeam cu banul: Sibiu sau Tulcea?



Distanta fiind cam la fel, am zis ca vremea din est e mai frumoasa si mai calda, asa ca ne-am asternut la drum, cu Teo alaturi, cu fructe si supici gata facute de moi.

Vremea superba, peisajele - de vis. Drumul a fost pe ruta Bucuresti-A2-Slobozia-Harsova-Saraiu-Nalbant-Tulcea. Cu taxa de pod la Harsova!!!! 8 lei!!!!

Timp de 2 ore ne-am plimbat pe faleza, am mancat, am facut poze... Nimeni pe drum, de la Harsova incolo, camp verde si dealurile Dobrogei, Muntii Macinului in departare (am avut soare si senin, o placere sa conduci!), un cer perfect pentru fotografiat...

Avem o tara superba, pacat ca e locuita... Hahaha!

Negresit, ne vom face drum si cu alte ocazii

Poze am pus in album, aici... Frumos, nu?

4 comentarii:

  1. In primul rand, welcome to the blogosfera!!!! :))

    In al doilea rand, superbe poze!

    In al treilea... fina mea dulce ce facea pe drum? Fotografia sau conducea masina?

    RăspundețiȘtergere
  2. aaaaaaaaaaaaaaaaa......... fina ta dormea si eu gravitam stanga-dreapta cu aparatul in mana, in picioare si jumate in capul soferului (Radu).... Palpitant!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mult imi place cand cineva vorbeste frumos de orasul meu natal....data viitoare mai faceti inca vreo 10 km si ajungeti pe la mine si va fac ciorba de peste ca in inima deltei :) ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. ooo, saru-manaaaa, e preferata mea.... unde, mai exact? ca tot se face vremea frumoasa ;)

    RăspundețiȘtergere