sâmbătă, 22 mai 2010


Ce inseamna? Inseamna copii care trebuie ajutati tot timpul anului, nu doar atunci cand "trebuie" sa dea cineva bine, inseamna oameni care isi rup din timpul si banii lor pentru a intari increderea in sine si a deschide posibilitati de viitor pentru cei mici.

Cine sunt? Sunt o mana de omeni, a caror idee a fost copiata cu succes in Franta si care alaturi de minunatul om, nu doar cascador, Szoby Csech, incearca sa reintegreze si sa ajute prin sport, miscare si canalizarea energiei de baza si a vointei individului intr-o directie pozitiva prin tehnici combinate din sporturi si diverse mecanisme psiho-motrice. Este vorba de copiii cu probleme locomotorii sau cu posibilitati sub limita acceptabila si este vorba de 2 programe de educatie non-formala care se bazeaza pe o metoda de modelare comportamentala creata de dl. Szoby Csech (conferentiar universitar) special pentru copii saraci si/sau institutionalizati.


De ce? Pentru ca si noi putem sa ne ajutam!

P.S. Puteti folosi urmatorul cod HTML macar pentru sustinere si promovare pe blog-ul ori site-ul d-voastra, caci nu stim niciodata cine poate sa-l vada:


Va multumesc pentru rabdare si timpul acordat.

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere