miercuri, 27 aprilie 2011

Mei Tai si un concurs inedit

N-am mai scris de mult timp... si totusi timp liber am. Nu mult. Suficient cat sa-mi permit sa citesc putin in tramvai, sa ma uit fugitiv la un film, sa ma joc sau sa mai aranjez cate o caciulita sau hainuta penru pitica mea Teo. Care creste....motiv pentru care tocmai m-am inscris la un concurs - primul anul acesta!!!

In ideea ca ma stiu cu spatele in pioneze, ca vreau sa o dragalesc pe mandra mea cat se poate, in spiritul faptului ca fetita mea creste din ce in ce iar discopatia mea la fel, am gasit din Fb in poza in articol si mai apoi in blog un link si un concurs pe care imi doresc cu adevarat sa-l castig. Pentru ca spatele meu o merita cu varf si indesat si pentru ca lucrusoarele minunate pe care le-am gasit aici m-au bucurat enorm: http://www.meitai.webclick.ro .

 Si suna cam asa mesajul catre organizatori:
"
Cat imi doresc…. Am o fetita de 14 kg si aproape 3 anisori, am o discopatie lombara severa, acutizata de sarcina si deja sunt zile cand nu pot s-o iau in brate nici daca stau pe pat sau pe scaun… Cam astea sunt motivele care ma fac sa-mi doresc cu mare drag un mei tai. Iar cand am nascut-o nu prea erau astfel de produse, m-am chinuit cu o porcarioara din comert… Nu pot sa spun cat rau mi-a facut si acela.
In plus, si eu fac mici lucrusoare cu mainile mele si stiu ce inseamna sa muncesti cu drag pentru un pitic, aproape indiferent care este acela.
Va pup si va doresc numai bine!
"

Ce chestie? Si eu va pup...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu