miercuri, 22 aprilie 2009

Articol publicat

Spre marea mea mandrie, am un articol publicat pe un blog Director de Gradinarit (singurul din tara), un blog care nu-mi apartine si unde ieri am reusit sa trimit rezultatul unor cautari pe cat de frenezice, pe atat de ingreunate de Teo (dintii, bata-i vina). Articolul se numeste "Gradina moderna - trusa medicinala a bunicii".

Sunt foarte incantata! Dupa cateva zile in care am cautat, am citit, si tot colegul Tiberiu e de vina cu iasomia lui (asa mi-a venit ideea articolului), am reusit sa trimit materialul, destul de lung, dar cu siguranta ca nici voi, ca si mine de altfel, nu stiati multe din proprietatile curative ale unor plante pe care ni le dorim doar pentru frumusete: panselute, iasomie, tuia, pin etc.

Desi nu am gradina proprie, dupa cum am mai spus pe blog, imi doresc una (bine, alaturi de o casa, nu???), flori am (si nu doar de apartament, ci si de gradina) si imi place foarte mult sa aflu cate ceva nou pe aceasta tema.

Ca sa nu va mai plictisesc, va las sa cititi si sa va informati.

Numai de bine

2 comentarii:

  1. Am citit articolul si este foarte interesant.Chiar nu stiam ca au asemenea proprietati aceste plante.
    Eu,una,iti multumesc pentru acest articol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-a folosit. Si eu la randul meu am fost surprinsa iar apoi m-am gandit ca putin efort ma va determina sa adun informatiile si sa le grupez pentru alte dati si alti pasionati.
    Numai de bine!

    RăspundețiȘtergere