vineri, 29 aprilie 2011

Nopti nedormite si cartile din tramvai

O, daaaaaa... Daca va uitati care e ora de postare, mai bine nu. Si asta in conditiile in care ma descurc ok si cu serviciul. SI cu pasiunea mea pentru arome, prin lumanarile naturale. Iar mai nou - nevoia stringenta de un strugurel potrivit mie m-a dus si catre producerea lor, tot naturale...

Ce ma intriga si ma nedumereste este ca am inceput un ritm de viata prea alert uneori. Excesul meu de energie, chiar in lipsa unei cafele, isi spune cuvantul in usurinta de a sta treaza noaptea. SI sa nu va imaginati ca Radu al meu este neglijat! Poate si unde fetita noastra sta in timpul saptamanii la ai nostri si lipsa ei ne face sa o asteptam cu ardoare... Nu stiu, insa acum, la 33 de ani, vaz ca mi-e mult mai usor sa stau cu ochii "beliti" prin bucatarie, la calculator, impletind sau crosetand, facand poze sau orice alta minune. Iar al meu - doarme. pana acum ceva timp eram fix invers; de cand m-am intors la serviciu, de fapt cam de cand cu Teo, s-au inversat putin polurile in comportament si in petrecerea de timp liber, cu sau fara folos.

In schimb, mi-am redescoperit bucuria de a citi. In tramvai, cel mai des, ca in curand voi incepe sa cred ca-mi place sa merg cu RATB-ul, mai ales ca si prin drumurile la fetita sau prin alte parti ale Bucurestiului mi-am facut un obicei in a ma rupe total de lume si de a citi fara sa aud sau sa vad ceva. Altceva. Orice. Asa ca, incep sa ma laud: Ciresarii (5 volume), Scrisoare de dragoste, Print si cersetor si Wilson zevzecul, Elevul Dima dintr-a 7-a (aici a fost inceputul, de fapt...) si inca cateva, asta doar in decurs de cateva luni, strict pe drumuri. Acum am trecut la Winnetou.

Am lucrat cateva seturi de caciulite si fulare pentru piciu'  mic, un pulover, un poncho (doar acum, iarna asta) si-mi place la nebunie.

M-am uitat pe recomandarile din articolele anterioare. Le sustin in continuare dar tare imi pare rau ca n-am adaugat nimic nou sau nimic in plus (anul asta am "sarit" Herculanele in favoarea lu' Baile Felix). trebuie astfel sa ajungem neaparat la alte cateva obiective, mai ales sa nu ratam un castel extraordinar, Banffy.

Si neaparat vreau sa va impartasesc drumurile si experientele despre care am scris, dar mai ales pe cele omise si pe care le-am experimentat de atunci...


O noapte frumoasa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu